Nyheter

Sosiale medier

Vil du bidra til � gj�re tjenesten bedre? Hjelp oss med � f� flere brukere ved � tipse andre om tjenesten:

Facebook

Twitter

Betingelser for bruk av Politikontroller.no

Vi i Politikontroller UB tar ikke ansvar for hendelser som skjer ved bruk av tjenesten.

Vi minner om Veitrafikkloven § 23 b Forbud mot bruk av elektronisk utstyr i motorvogn. Departementet kan gi nærmere bestemmelser om forbud mot bruk i motorvogn av elektronisk utstyr som kan forstyrre føreren.

Vi ber brukere av Politikontroller.no svinge av og stoppe når de skal bruke tjenesten. Hvis dette ikke gjøres, er det på eget ansvar, og svarer ikke til Veitrafikkloven § 23 b.

Politikontroller.no er en bruker-drevet applikasjon, der det er brukerne våre som melder inn politikontroller. Skulle en bruker bli tatt i en politikontroll som ikke er blitt meldt inn, tar vi ikke ansvar for dette.

Denne tjenesten er ment som en trafikkbedrende tjeneste. Derfor ber vi alle brukere av Politikontroller.no om å holde fartsgrensene. Vi er for økt bevissthet på trafikksikkerhet!

Hvis tjenesten er nede eller det oppstår feil, tilbakebetaler vi ikke for dette. Dette kan likevel vurderes opp til enkeltsituasjoner, men vi lover i utgangspunktet ingen driftsgaranti.

Ved bruk av tjenesten samtykker du at vi kan kontakte deg ved hjelp av oppgitt informasjon. Du gir oss alle rettigheter på informasjonen du registrerer i tjenesten. Det er ikke lov å videreformidle informasjon som du mottar via tjenesten.

Kopiering av kontroller fører til utestengelse.

Det utbetales ingen refusjon for utestengelse p.ga. brudd på vilkårene.

Siste kontroller

Hvem eier bilen?

Send REGNR til 2380 (39,-)
Eks: REGNR AB12345

Sponsorer