Vil du hjelpe til?


Skrevet 01.09.14 kl 19:04 - av: Thomas Iversen Ramm Promobilde til betatestere og moderatorer

Politikontroller.no er drevet basert på frivillig arbeid. I dag har vi både moderatorer og testteam. Vi søker nå flere personer som vil være med å hjelpe til. Alle som hjelper til får en bonus av oss som takk.

 

Moderator

Vi ønsker å kvalitetssikre alle tips om kontroller. Vi har derfor egne moderatorer som kontrollerer alle tips om kontroller før de sendes ut. Vi søker nå flere personer som kan hjelpe oss med å kvalitetssikre kontrollene som kommer inn. Vi har utviklet et system som gjør denne jobben enkel. Søk om å bli moderator HER.

 

Testteam

Vi utvikler alle systemene selv ved hjelp av dugnadsarbeid. Våre utviklere trenger personer som kan teste apper og SMS-tjenester. Vi ønsker å få luket ut feil av systemene våre før vi slipper nye versjoner ut i offentligheten. Alle testere får tilgang til mange nye og spennende funksjoner før alle andre. Jobben går stort sett ut på å teste nye funksjoner i appen. I tillegg kan man komme med forslag til hva som kan forbedres og hvordan. Alle testere får tilgang til all funksjonalitet i apper og SMS-tjenester da dette kreves for å få testet alle funksjonene. Søk om å bli tester HER.

 

Forbedringsforslag

Vi ønsker å vite hva vi kan gjøre bedre. Alle som sender inn forslag er med i trekningen av mange premiumabbonement. Send inn forslag til hva vi kan gjøre bedre HER.


5 siste kontroller

ipv6 ready